Παρασκευή 30 Μαΐου 2008

Μπραβο ΚΚΕ

Μπράβο ΚΚΕ.
Δεν το λέω εγώ, το λέει ο Καραμανλής..
Όχι ακριβώς έτσι αλλά πιο περιποιημένα:

"Είναι γνωστό ότι υπάρχει διαφωνία με το ΚΚΕ, αλλά εκτιμούμε ότι προσπαθεί να διαφυλάξει τα Πανεπιστήμια από το χάος...", κάπως έτσι τελοσπάντων..
Πιο απλά, ή μάλλον με λόγια Σημίτη:
"Ευχαριστούμε το ΚΚΕ που με τη στάση του δεν μας δημιουργεί επιπλέον προβλήματα", όπως τότε που ευχαριστούσε τις ΗΠΑ στα Ίμια ο Σημίτης...

Και φυσικά στο μόνο που συμφωνούν όλοι, είναι ότι το πρόβλημα είναι ο Αλαβάνος, που δεν καταδικάζει τα επεισόδια...
Ο ΛΑΟΣ, το ΚΚΕ και η ΝΔ (ακούστηκε μέχρι και ο όρος "Αλαβανοποίηση της παιδείας", αν είναι δυνατόν...)

Θα πέσουν όλοι από τα σύννεφα με τα ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ στις δημοσκοπήσεις πάλι...

Το ΠΑΣΟΚ που ήταν είπατε? Μάλλον μάθημα θα είχε ή στο Κολλέγιο ή στο Πανεπιστήμιο...

Και κρίμα γιατί το ΚΚΕ έχει αρκετό κόσμο μαζί του..Έστω και συναισθηματικά

1 σχόλιο:

Thermoplan Art είπε...

Όχι μόνο εισπάτει τα συγχαρίκια από την κυβέρνηση, αλλά βρίζει και όσους φοιτητές αγωνίζονται. Διάβασε το λίβελο του μπριζοσπάστη και φρίξε:

"Οι συγκεκριμένες ομάδες έχουν βαριές ευθύνες και πρέπει να απολογηθούν για τη στάση στήριξης των μεθοδεύσεων της κυβέρνησης. Το σχέδιο, πλέον, αποδεικνύεται εξόφθαλμα ότι είναι στημένο», επισημαίνει η ΠΚΣ και συνεχίζει:

«Οι περιφερόμενοι θίασοί τους από τα πανεπιστήμια είχαν ένα και μοναδικό στόχο: Να δημιουργήσουν τις συνθήκες για να μπορέσει η κυβέρνηση να παρουσιάσει σαν λύση τις αντιδραστικές αναδιαρθρώσεις της ΕΕ και των βιομηχάνων. Να προβάλλει συνθήκες "χάους" που δήθεν επικρατούν στα ιδρύματα, να αμαυρώσει και να ρίξει λάσπη στο κίνημα των σπουδαστών των ΤΕΙ. Μαζί με αυτό και στο φοιτητικό κίνημα.

Οι φοιτητές και οι σπουδαστές πρέπει όχι απλά να τους απομονώσουν, αλλά να ανοίξουν μέτωπο μαζί τους και με τη λογική τους».

Κατάλαβες?? Αυτοί που σπάνε το νόμο στην πράξη είναι "θίασοι" "τυχοδιόκτες" "εξυπηρετούν την κυβέρνηση",αυτοί που λένε αποχή και αφίστε να λειτουργήσει κανονικά ο νόμος ποιανου παιχνίδι παίζουν??? Ποιόν εξυπηρετούν??

Η απάντηση πρωφανής!