Κυριακή 11 Μαΐου 2008

Κούγια τρέχα στο Εκουαδόρ

Άκουσον Άκουσον (Από την Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία):



Οργασμός διά νόμου:
Η βουλευτίνα του Εκουαδόρ Μαρία Σολεδάδ Βέλα, του κυβερνώντος κόμματος, παρουσίασε στη Βουλή πρωτοβουλία που εγγυάται τη σεξουαλική ικανοποίηση των γυναικών διά συνταγματικού νόμου. Ετσι, κάθε γυναίκα που δεν ικανοποιείται από τον σύζυγό της θα μπορεί να τον καταγγείλει.
*Η πρόταση για ισότητα των δύο φύλων και στον έρωτα, ξεσήκωσε σάλο, ιδίως ανάμεσα στους άνδρες βουλευτές, που έσπευσαν να την χαρακτηρίσουν ηλίθια, διαμαρτυρόμενοι ότι δεν μπορεί να καθιερώσουν τον οργασμό διά νόμου!




Αυτά συμβαίνουν όταν τόσα χρόνια κυοφορείται και δεν εντάσσεται στη Χάρτα των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, το Δικαίωμα του Άνδρα στην αποφυγή της γυναικείας γκρίνιας σε όλες τις εκφάνσεις της (κρεβατομουρμούρα, τηλεφωνική, γκρίνια από τη θέση του συνοδηγού κλπ...).

Φαντάζομαι οτι η ίδια η Εκουαδοριανή(!!!) βουλευτής θα ειρωνευόταν τον σύντροφο Bill (Clinton) όταν αυτός χαρακτήρισε την πίπα της Μόνικα ως χειραψία.



Ανέτοιμη πάντως δείχνει η ελληνική κυβέρνηση για την παροχή ανθρωπιστικής βοήθειας, ενώ γνωστές σεξομηχανές του τόπου δηλώνουν πρόθυμοι για βοήθεια με αρχηγό αποστολής (λόγω προσωπικότητας, ομορφιάς, ακαδημαϊκού background και ύψους) τον Αλέξη Κούγια και συνοδοιπόρους τον Γκλέτσο, τον Τζώρτζογλου και φυσικά τον Ψωμιάδη (που θα πει κι ένα τραγούδι)...



Κατά τ' 'αλλα πες οτι κατοχυρώνεται δια νόμου η σεξουαλική ικανοποίηση των γυναικών. Πώς θα μετριέται?
Σε ντεσιμπέλ οργασμικών κραυγών?
Σε ποσότητα οργασμών?
Σε ml των γυναικείων χυμών?



(Άραγε αυτές που προσποιούνται τον οργασμό θα διώκονται ποινικά?)




Φαντάσου λοιπόν παρόμοια συζήτηση σε ελληνικό τηλεοπτικό παράθυρο:
Ο Ψωμιάδης να υπερασπίζεται την ελληνική αντρική ικανότητα στο να προκαλείται γυναικείος οργασμός.
Η Παπακώστα να υπεραμύνεται του δικαιώματος στον γυναικείο οργασμό (αλλά να μην την πιστεύει κανείς γιατί απ' ότι φαίνεται δεν την έχει ζήσει αυτήν την εμπειρία).
Ο Κακαουνάκης να επιχειρηματολογεί οτι επί ΠΑΣΟΚ οι γυναίκες γαμιόντουσαν καλύτερα.
Η Ράπτη να ορίζεται Υπουργός γυναικείου οργασμού και ο Γιωργάκης να ορίζει την Καϊλη ως σκιώδη υπουργό.
Και ο Αλέξης να συνδέεται τηλεφωνικά καθώς είναι ήδη στο Ελ. Βενιζέλος και περιμένει την πτήση για το Εκουαδόρ. (Η Βατίδου στο STAR καταγγέλει οτι ο Αλέξης δεν της προσέφερε ποτέ οργασμό χωρίς να πάρει VIAGRA)...



Και ύστερα σε λένε και σεξιστή...

Δεν υπάρχουν σχόλια: