Πέμπτη 22 Μαΐου 2008

Το στραβωμένο αφεντικό

Η αλήθεια είναι ότι σαν τον Βγενόπουλο μέχρι τώρα, δεν είχαμε δει κάποιον..



Αρκετές ομοιότητες με τον Σωκράτη αλλά μια βασική διαφορά: Ο Σωκράτης αρχικά, δεν είχε βγει ποτέ στη φόρα να κοντράρει Κυβερνήσεις και Αντιπολιτέυσεις και οποιονδήποτε δεν γούσταρε γιατί δεν είχε γίνει ακόμα γίγαντας..

1ο βήμα, η αγορά του Ολυμπιακού (τσάμπα λαϊκή βάση απέκτησε)
2ο βήμα, ο "Αποκλειστικός προμηθευτής του ΟΤΕ". Και μην πει κανείς οτί ηξερε την Ιντρακομ - Ιντραλοτ - Ιντρασοφτ κλπ πριν το μαγικό τρίγωνο ΟΤΕ - Siemens - Ιντρακομ (μετά ακολούθησε και συνεχίζει να ακολουθεί ο ΟΠΑΠ ,του οποίου επίσης είναι αποκλειστικός προμηθευτής των τερματικών μηχανημάτων και της συντήρησής τους.)
30 βήμα, ο "Γιγαντας" Κόκκαλης με την ομαδάρα, τις διασυνδέσεις με όλους και οι δουλειές τζάμι (τασκάνδαλα SIEMENS C4I πώς γίνεται και πέρασαν χωρίς να τον ακουμπήσουν?)



Στην περίπτωση Βγενόπουλου, υπολογίστε τα παραπάνω με την αντίθετη φορά:

1ο βήμα, οι κατάλληλες διασυνδέσεις με τα αραβικά κεφάλαια και η δημιουργία της MIG (Τράπεζα, ναυτιλία, Υγεία και μέχρι πριν λίγες μέρες ΟΤΕ)
2ο βήμα, ουσιαστικά ο πωλητής του ΟΤΕ που κέρδισε (γιατί ο άλλος πωλητής παρά λίγο να μπει και μέσα) και πρόσθεσε στην ήδη τεράστια ρευστότητά του και άλλο μετρητό. Και ως γνωστόν, αυτός που κατέχει ζεστό μετρητό καθορίζει τους κανόνες
3ο βήμα, σιγά σιγά μπαίνει στον Παναθηναικό (20.000.000€ για αρχή)..


Αν αποκτήσει και μερίδιο στα Media, τότε έχουμε και μεις τον υποψήφιο καβαλιέρε..


Και όσο για τις μηνύσεις:

Στον Τσίπρα μου φαίνεται οτί αποσκοπούσε στον θόρυβο, δηλαδή στο πουθενά..Δεν βρίσκω λογική (Ισως επειδή ο Αλέξης είανι βάζελος αλλά αντιτίθεται στην κατασκευή του γηπέδου στον Βοτανικο).

Στον Γιώργο, επίσης δεν μου κάνει λογική, εκτός κι αν υποκρύπτει ένα μελλοντικό ξεπλήρωμα. Γιατί όπως και να το κάνουμε, μια μήνυση από τον αδίστακτο Δεξιό Επιχειρηματία στον λαϊκό Γιώργο, ξανακάνει τους Πασόκους σοσιαλιστές και τον Γιώργο κεντροαριστερό και το γκάλοπ ανεβασμένο...



Αν και πιο πιθανό μου φαίνεται το σκεπτικό, "αφού εγώ και τρεις - τέσσερις άλλοι κάνουμε κουμάντο, τους διαχειριστές θα φοβηθούμε?".
Όπως ακριβώς κάνει το τυπικό στραβωμένο αφεντικό, που πάνω στα νεύρα του απολύει και 2-3 εργαζόμενους, έτσι για να¨'κόψει αντιδράσεις"..Να δείξει ποιος κάνει κουμάντο ρε αδερφέ...

1 σχόλιο:

Thermoplan Art είπε...

Φίλε, πρέπει να βρείς και να δημοσιεύσεις την φωτογραφία από σήμερα. Το αφεντικό πήγε στη Βουλή και μίλησε σαν αρχηγός κράτους. (όχι οτι δεν είναι, λέμε τώρα)

Α, είπε και τους απο κάτω υπαλήλους του. Σιγά μην κώλωνε, τους το υπενθίμησε για να μπουν τα πράματα σε τάξη...