Σάββατο 10 Μαΐου 2008

Διατροφο-ρεπορτάζ

Κόντρα σε κάθε επιδερμική ανάλυση για το "επιμολυσμένο ηλιέλαιο" με ορυκτέλαιο, αποκαλύπτουμε την πραγματική εικόνα του σκανδάλου:



Ο συνδυασμός λοιπόν των πανάκριβων τιμών των βασικών ειδών διατροφής (σιτάρι, ρύζι κλπ) και της ολοένα και αυξανόμενης πίεσης προς τους εργαζόμενους για μεγαλύτερη παραγωγικότητα οδηγεί σε νέα ντοπό-διατροφικά προϊόντα. Δηλαδή:



- ΒPotatoes 95 οκτανίων: Συνίσταται σε δημόσιους υπάλληλους των μεσογειακών χωρών για τους οποίους απαιτείται το minimum της ζητούμενης παραγωγικότητας. Διατηρεί την κατανάλωση της ενέργειας των εργαζόμενων σε σταθερά επίπεδα και τους επιτρέπει ικανοποιητική απόδοση μέχρι τα 65 χρόνια.



-SHELLenic Φέτα 98 οκτανίων: Ο πραγματικός λόγος για τον οποίο η ελληνική φέτα πωλείται ακριβότερα στην Ελλάδα απ' ότι στη Γερμανία. Πραγματική αναζωογόνηση των κινητήρων των εργαζομένων αφού επιτρέπει αυξημένη παραγωγικότητα με τις ελάχιστες δυνατές κάυσεις και ισορροπημένη κατανάλωση εντός και εκτός πόλης. Συνίσταται σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα αλλά και κάποιων απαιτητικών δημόσιων φορέων με συχνές μετακινήσεις (πωλητές, επιθεωρητές κλπ) στους οποίους προσφέρει μέγιστη εργασιακή αποδοτικότητα αλλά και υποβοήθηση του συστήματος ικανοποίησης γκόμενας στην επαρχία. Προτείνεται επίσης και σε εργαζόμενες μητέρες τις οποίες ισχυροποιεί αποτελεσματικά και μετά τα 55.



-ΕΚΟκορέτσι Kinitron: Ιδού η πρόκληση για την τόνωση της ελληνικής οικονομίας. Συνίσταται από τους γκουρού της Οικονομίας Αλογοσκούφη και Σουφλιά καθώς θα ενισχύσει και τα ημικρατικά ΕΛΛ.ΠΕ. Οπως δηλώνει και ο τίτλος του προϊόντος προσφέρει ανάπτυξη κινήτρων των εργαζομένων για αειφόρο εργασιακή αποδοτικότητα, ασταμάτητη αποτελεσματικότητα και μετά τα 65 και αντοχή σε καταστάσεις που επιβαρύνουν τον κινητήρα (οπώς τροφές σαν το κοκορέτσι, κοντοσούβλι κλπ). Με τον όρο αειφόρο εργασιακή αποδοτικότητα ενισχύεται η οικολογική διάσταση της εργασίας, καθώς οι εργαζόμενοι θα αποφεύγουν να κλάνουν στους χώρους εργασίας μη αποβάλλοντας έτσι μεθάνιο και άρα μειώνοντας τις εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα, αλλά και θα αποφεύγονται οι δυσάρεστες οσμές που πιθανόν να αποσπούν την προσοχή των συναδέλφων του εργαζόμενου. (Τι να μας πει τώρα και το Κιότο...)



- Shell V-egetarian Power: H λύση των απανταχού επιχειρηματιών. Οι εργαζόμενοι θα αποδίδουν 100% όλη τη διάρκεια της εργάσιμης μέρας (δηλαδή κάθε μέρα όλη μέρα), θα μπορούν να συντηρούνται μόνο με λαχανικά τα οποία ως γνωστόν είναι πιο υγειινά και πιο φτηνά, γεγονός που θα κρατήσει χαμήλα τους μισθούς και θα περικόψει δαπάνες περίθαλψης, θα είναι και αυτοί παραγωγικοί και μετά τα 65 και δεν θα ζητούν να βγουν σε σύνταξη αφου το πέρασμα από τον εργασιακό βίο στον συνταξιακό βίο θα είναι σοκαριστικό (από τις 6 ώρες ύπνου - ελεύθερου χρόνου στις 24 ώρες είναι επικίνδυνο πέρασμα και σεν συνισταται σε άτομα μεγάλης ηλικίας) και δεν θα προσφέρει και κάτι το ουσιαστικό (λαχανικά έτρωγες, χόρτα θα τρως και θα τα μαζεύεις και μόνος σου). Άλλωστε ο Μητσοτάκης νομίζω επιβεβαιώνει όλα τα παραπάνω εκτός από το διατροφικό σκέλος.



Παρακαλούνται οι αναγνώστες που γνωρίζουν παρόμοιες μεθοδεύσεις να τις ποστάρουν άμεσα..



Γιατί εμείς εδώ στα blogs, κάνουμε ρεπορτάζ...

Δεν υπάρχουν σχόλια: