Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2008

Πότε πιάνουμε πάτο?

Κι εκεί που απορεί όλος ο κόσμος για την ψυχρότητα του μπάτσου, σκάει ο Κούγιας και σε κάνει να αναρωτηθείς αν υπάρχει πάτος.
Στο υπόμνημα που κατέθεσε ο μπάτσος (συνεχίζει να λέει για επίθεση 30 ατόμων και άλλες παπαριές που διαψεύδονται από όλους τους αυτόπτεις μάρτυρες) κάνει λόγο για τη προβληματική συμπεριφορά του παιδιού στο σχολείο (και καλά είχε αποβληθεί από τη Σχολή Μωραϊτη και για τους βαθμούς του) και ότι είχε πάει στο γήπεδο πιο πριν όπου και συμμετείχε και σε επεισόδια.
Γαμημένε Κούγια, μακάρι τα παιδιά σου να μην το ζήσουν ποτέ αυτό (γιατί ο μπάτσος μου φαίνεται πολύ "λίγος" για να το σκεφτεί αυτό) και να ρωτάνε για το πόσο αληταράς ήταν ο πατέρας τους. Τσίπα ρε πόυστη μου, τσίπα δεν έχεις ρε αλήτη?
Ευτυχώς και προς τιμην της, η Σχολή Μωραϊτη με ανακοίνωσή της βάζει τα πράγματα στη θέση τους.
Αλλά και αλλιώς να ήταν, και ο χειρότερος κωλοπαιδαράς να ήταν, η σφαίρα δεν δικαιώνεται Κούγια. Αλήθεια ρε γαμώτο, τα παιδιά σου δεν τα σκέφτεσαι ρε γαμώτο?
Κατά τ' άλλα ο Παυλόπουλος συνεχίζει να λέει οτι η κονωνία αποζητάει τον αστυνομικό (να τον κάνει τι?), το ΚΚΕ φαντάζεται τον Τσίπρα με κουκούλα και τον Αλαβάνο με μολότωφ και η Χρυσή Αυγή ανέλαβε δράση στην Πάτρα. Κανένας, ακόμα και το ΚΚΕ, δεν έχει συναίσθηση της κατάστασης.

Κούγια δεν είναι όλα μια παρεξήγηση όπως είπες. Το παιδί που πέθανε είναι γεγονός. Και για το οποίο ευθύνεται ο μπάτσος και εσυ που το σκοτώνεις ακόμα και μετά θάνατον (χωρίς παρεξήγηση έτσι).

Νομίζω οτι ο πάτος απέχει πάρα πολύ ακόμα.

Υ.Γ Υπάρχει ένας βουλευτής της ΝΔ (ή υπουργός ειλικρινά δεν ξέρω, νομίζω Τζίμας λέγεται), ο οποίος επιρρίπτει ευθύνες στο ΠΑΣΟΚ, γιατί ο μπάτσος προσελήφθη επι ΠΑΣΟΚ το '99. (Δείτε την Ελληνοφρένεια σήμερα). Η προκλητική βλακεία στην εξουσία. Μην ξεχάσετε να τους ψηφίσετε πάλι, αγανακτισμένοι Έλληνες...

3 σχόλια:

George Priftis είπε...

Αλέξη (Κούγια) ζεις, εσύ μας οδηγείς!

Unknown είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=JKr9cEmQSXs

ikor είπε...

Εξωφρενικό: πλασάρουν τη θεωρία του "καλού" και του "κακού" φόνου!!

Προσπαθούν να απαξιώσουν ένα νεκρό παιδί που, όπως λένε, δεν ήταν "κανονικό". Δεν το αφήνουν ούτε να πεθάνει "κανονικά"...

Ντροπή τους!!

Να μην αποπροσανατολιζόμαστε όμως: στη δίκη δικάζεται ένας δολοφόνος, όχι ένα νεκρό παιδί!