Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2008

Το πόρισμα ρε παιδια (Νο 2)

Με τον δικαιολογημένο φόβο ότι τα σίκουελ είναι πάντα χειρότερα από τις πρώτες ταινίες, επανέρχομαι στο πόρισμα.

Διάβασα στο tvxs ότι το πόρισμα κατατέθηκε και δείχνει εξοστρακισμό της σφαίρας. Αναφέρεται λίγο πιο κάτω ότι την εξέταση την υπογράφουν κάποιοι αστυνόμοι.

Από πότε ο κατηγορούμενος είναι υπεύθυνος για το πόρισμα του γεγονότος για το οποίο κατηγορείται? Καλά δεν περιμένω απάντηση, απλά ρωτώ για το ρητορικό της υπόθεσης.

Αναμένεται επίσης και το πόρισμα του τμήματος χημικών της Αστυνομίας (πάλι) και η ιατροδικαστική έκθεση νεκροψίας και νεκροτομίας.
Όλα αντικειμενικά και επιστημονικά. (Στους επιστημονικούς κύκλους της Silicon Valley, του ΜΙΤ και της Ινδίας, είναι κοινό μυστικό ότι χρησιμοποιούνται εδώ και χρόνια οι χημικοί της ΕΛ.ΑΣ λόγω κατάρτισης και εξειδίκευσης).

Από εδώ και πέρα λοιπόν, σε περιπτώσεις βιασμών ανηλίκων από ενηλίκους, προτείνω την εξακρίβωση του DNA του δράστη να την αναλαμβάνει η οικογένεια του κατηγορούμενου όπως επίσης και την επαλήθευση της "φοράς της πύλης εισόδου". Και ποια η διαφορά, με αυτό που γίνεται στην περίπτωση του παιδιού...

Κατά τ' άλλα πόρισμα, που ανακοινώθηκε στον Τύπο, επισήμως και μπλα μπλα δεν έχουμε δει ακόμα.
Απορώ επίσης πως τα λαγωνικά των δελτίων ειδήσεων δεν το έχουν πάρει χαμπάρι ακόμα για να αναλάβουν δράση. Αλλά απ' ότι μαθαίνω έχουν πέσει με τα μούτρα στη δουλειά και καταστρώνουν business plan ενίσχυσης του Τουρισμού, που τόσο πολύ επλήγη από τους αλήτες, ρουφιάνους δημοσιογράφους (ε σορι, κουκουλοφόρους ήθελα να πω)...

6/12/08 - 22/12/08, αν δεν κάνω λάθος 16 μέρες εχουν περάσει και περιμένουμε ακόμα..
Αλλά και τι θα αλλάξει όταν μάθουμε για τον εξοστρακισμό?

Δεν υπάρχουν σχόλια: