Κυριακή 7 Δεκεμβρίου 2008

Καταδικάστε

Νεκρός 16χρονος από σφαίρα Ειδικού Φρουρού στα Εξάρχεια.

Σύμφωνα με τους μπάτσους (και δυστυχώς τα κανάλια) 25 άτομα επιτέθηκαν με μπουκάλια σε περιπολικό με 2 ειδικούς φρουρούς, οι οποίοι έριξαν χειροβομβίδα κρότου-λάμψης και πυροβόλησαν στον αέρα για εκφοβισμό (Πάλι ατυχία ε?)

Σύμφωνα με άλλους αυτόπτες μάρτυρες (μάλιστα κάποιοι έχουν μιλήσει επώνυμα στον CITY) λεκτική ήταν η αντιπαράθεση και έγινε ό,τι έγινε.


Η γνωστή ιστορία από δω και πέρα: Διαθεσιμότητα των ειδικών φρουρών, παραιτήσεις που δεν γίνονται δεκτές από τον Καραμανλή, ο συνδικαλιστής μπάτσος να φωνάζει για τις "άθλιες συνθήκες εργασίας" των αστυνομικών και τους χαμηλους μισθούς κλπ. Η αλήθεια είναι ότι με τέτοιες ικανότητες, τέτοια μυαλά και τέτοια εκπαίδευση, οι άνθρωποι θα πρέπει να παίρνουν μισθούς Σουηδίας.



- Και το παιδί τι ήθελε, 16 χρονών, στα Εξάρχεια να τα βάζει με τους αστυνομικούς?
- Ο μπάτσος γιατί πυροβόλησε?
- Φοβήθηκε, άνθρωπος είναι κι αυτός.
- Το παιδί σκοτώθηκε όμως, και τι πάει να πει φοβήθηκε. Τι δουλειά κάνει είπαμε?
- Μα πως να μη φοβηθεί όταν του την πέφτουν 30 άτομα?
- Να πάρει πούλο και να φύγει. Να ρίξει στον αέρα (ψηλά δηλαδή), όχι ευθεία. Στήθος κέντρο. Η αλήθεια είναι οτι ένας 16χρονος με μπουκάλι σε κάνει και χέζεσαι πάνω σου..
- Δηλαδή τι εννοείς, να τους αφήσουμε να κάνουν ό,τι γουστάρουν?
- Να αφήσουμε? Με ποιους είσαι ρε, θα μας τρελάνεις? Όταν αυτοί οι τύποι όμως τα κλέβουν από τα σουπερμάρκετ και τα δίνουν τσάμπα στις λαϊκές είναι εντάξει έτσι?
- Δεν είναι το ίδιο..Μην τα ισοπεδώνεις όλα.
- Καλά καλά.. Βάλε MEGA να μάθεις τι έγινε...



Μπάχαλα - ξεμπάχαλα, γνωστοί - άγνωστοι (όσο κι αν αδιάφοροι έως αντιπαθητικοί), μπάτσοι δεν είναι. (τουλάχιστον θέλουμε να πιστεύουμε).

Γιατί καιρό έιχε να γίνει ένα τέτοιο περιστατικό, να "αποπροσανατολιστεί η Κοινή γνώμη" (μεγάλη η χάρη της), όπως λένε και οι γνωστοί - άγνωστοι πονηροί.

Δεν σκοτώνεις ένα παιδί για να ξεχάσει η κοινή γνώμη τον Ρουσόπουλο.

Άχρηστοι, χαραμοφάηδες, που σας πληρώνουμε εμείς τα όπλα για να σκοτώνετε παιδάκια. Και πληρώνουμε και τους άλλους μπάτσους (ακόμα χειρότεροι) στα γραφεία οι οποίοι θα ¨πρωτοκολλήσουν" το περιστατικό.

Διαλέξτε μπάτσοι, γουρούνια ή δολοφόνοι?

Δεν υπάρχουν σχόλια: