Δευτέρα 24 Αυγούστου 2009

Βρήκαμε τον ένοχο

"Put your koukounaria down. I repeat, put your koukounaria down. You have the right to remain silent. Anything you say, can be used against you in the court of law."

O lieutenant Αντώναρος στη συνέντευξη τύπου, κατηγόρησε ευθέως τα πεύκα για την μεγάλη εξάπλωση της φωτιάς στην Πεντέλη. Σε συνεχείς ανακρίσεις υποβάλλεται ο Στρατηγός Άνεμος, η σύλληψη του οποίου από τον Captain Πολύδωρα το 2007 είχε προκαλέσει τον παγκόσμιο θαυμασμό, για να ερευνηθεί τυχόν εμπλοκή του και στην καταστροφή αυτή.

Υπάρχουν επίσης ασφαλείς πληροφορίες οτί η ΕΥΠ θα δημοσιεύσει πάλι (όπως και με το συνδικάτο του εγκλήματος) συνομιλίες μεταξύ των ξερόχορτων Πικερμίου & Γραμματικού οι οποίες θα φωτίσουν άγνωστες πτυχές αυτού του στυγερού εγκλήματος.

Η πολιτική ηγεσία δηλώνει ανήμπορη να αντιμετωπίσει αυτή τη νέα μορφή τρομοκρατίας & βίας και εκδίδει ένταλμα σύλληψης εναντίον των αδερφών Κοέν και του Χαβιέ Μπαρδέμ καθώς θεωρεί οτι αυτό ήταν το πραγματικό "Τέλος της βίας" και οι ανωτέρω αποπροσανατόλισαν εσκεμμένα την κοινή γνώμη.

Το έργο το έχουμε ξαναδεί (Πάρνηθα, Ηλεία, Πεντέλη κλπ). Ερωτήματα όπως πόσοι είναι τελοσπάντων οι δασοπυροσβέστες, τι μέσα έχουν για να δουλέψουν(για να μην ξεχάσω, δεν δουλεύουν νυχτερινές βάρδιες για να μην πληρώνονται υπερωρίες, είναι βλέπετε ο μισθός των αγροφυλάκων υψηλός και θα βγούμε εκτός Προϋπολογισμού), με πόσα καναντέρ ή ελικόπτερα ισοδυναμεί ένα F16 και άλλα πολλά είναι πολύ δύσκολο να απαντηθούν.

Μάλλον θα περιμένουμε το επόμενο καλοκαίρι πάλι...

Δεν υπάρχουν σχόλια: