Τρίτη 14 Ιουλίου 2009

Κορυφαίο

Σε μια περίοδο κατά την οποία:
α) Παρακαλάμε τον Χριστοφοράκο να γυρίσει στην Ελλάδα

β) Διαβάζουμε τους φοβερούς διαλόγους του "συνδικάτου του εγκλήματος". (Αλήθεια με ποια κριτήρια βγάζει στη δημοσιότητα τους διαλόγους η ΕΥΠ? Και ποιους διαλόγους δεν βγάζει στη φόρα?)

γ) Αγχωνόμαστε γιατί η επιδημία της γρίππης των χοίρων κοντεύει να γίνει πανδημία

δ) Κάθε μέρα βγαίνει έκτακτο δελτίο κινδύνου πυρκαγιάς (κίνδυνος από τον αέρα, από τις μετεωρολογικές προβλέψεις του Μαρκογιαννάκη ή από τη γενική ανεπάρκεια?). Πριν από κάποιες μέρες πάντως, μια πυρκαγιά στη Μυτιλήνη ξέσπασε στο δάσος Πετσοφά για την προστασία του οποίου το κράτος μεριμνά εδώ και χρόνια, στέλνοντας κάθε μέρα 2 φαντάρους σε μια σκηνή να βαράνε περίπολα για να ειδοποιήσουν έγκαιρα σε περίπτωση φωτιάς (προσωπική εμπειρία - θέατρο παραλόγου)

ε) γκρεμίζουμε τον καταυλισμό των Αφγανών στην Πάτρα μέσα σε ένα απόγευμα (έτσι κι αλλιώς τους περιμένουν οι φιλόξενοι κάτοικοι ορισμένων χωριών του Νομού Ηλείας, για να τους νοικιάσουν εγκαταλελειμμένα λεωφορεία του ΚΤΕΛ της δεκαετίας του 60, να τους σύρουν με τα τρακτέρ αν κλέψουν κανένα αρνί και να τους πληρώνουν μεροκάματα των 5 ευρώ)

δουλεύουμε ατελείωτα για να πάρουμε την άδεια του Αυγούστου (όπως σωστά πρώτος παρατήρησε ο terapri).

Πραγματικά συγκλονιστικές εξελίξεις, οι οποίες δεν αναμένονταν αφού στις Ευρωεκλογές κέρδισε το ΠΑΣΟΚ και μια νέα σελίδα άνοιξε...

ΥΓ. Κορυφαίο σχόλιο του πιτσιρίκου για δήλωση του Χατζηγιάννη. Διαβάστε το

Δεν υπάρχουν σχόλια: