Τρίτη 9 Ιουνίου 2009

Δεν μας χέζεις ρε Πάγκαλε

Ο Πάγκαλος λοιπόν έγινε έξω φρενών σε εκπομπή του Καμπουράκη και δήλωσε οτι δεν θα δεχτεί την ψήφο κανενός από όσους απείχαν από τις Ευρωεκλογές. "Από αδιάφορους για τα κοινά ανθρώπους δεν θέλει και δεν έχει τίποτα να περιμένει", είπε μέσες άκρες...

Πλέον λοιπόν, ο Μέγας Κωλοτούμπας μετά το ΚΚΕ, τον ΣΥΡΙΖΑ, την Δεξιά και τον σβέρκο του τον ίδιο, πλέον σιχαίνεται και αυτούς που αποδοκιμάζουν ή που αδιαφορούν έστω..

Πάλι όλοι οι υπόλοιποι έχουν άδικο, όχι ο Πάγκαλος...

Εκτός λοιπόν, οτι είναι πολύ δύσκολο να ορίσεις τους λόγους της αποχής, ποιοι ακριβώς απείχαν (σίγουρα όχι του ΚΚΕ) και τι προσδοκούν όλοι αυτοί, πρέπει πλέον και οι εταιρίες δημοσκοπήσεων να υπολογίσουν την ζημιά που θα έχει ο Πάγκαλος..

Δεν τρέφει φυσικά κανένας αυταπάτες για το ποσοστό της αποχής στις εθνικές εκλογές. Εκείνες λογικά θα γίνουν εκτός καλοκαιριού και με τις πελατειακές σχέσεις και υποσχέσεις να είναι περισσότερες από τα παπαγαλάκια.

Και φανταστείτε να μας δινόταν η δυνατότητα να ψηφίσουμε και υποψήφιους άλλων χωρών (πχ Σουηδούς λόγω σοβαρότητας ή τα μοντέλα του Μπερλουσκόνι). Με το ζόρι θα έβγαινε η Μαριέττα (για να υπερασπίσει τα εθνικά μας δικαιώματα) και ο Παφίλης (για να ρίξει την Ε.Ε. από μέσα).

Α βρε κακομοίρη Πάγκαλε (αλλά δεν φταις εσύ, οι ψηφοφόροι σου οι μακάκες φταίνε)...

Δεν υπάρχουν σχόλια: