Τρίτη 15 Απριλίου 2008

Αλ-Σαλόνι News

Sorry, αλλά με πεντάλεπτη παρουσίαση της καλεσμένης(?) Γιάννας Αγγελοπούλου, με Μιχάλη Χατζηγιάννη και με "ψεύτικα" γέλια (σαν αυτά που ακούγαμε όταν βλέπαμε Αλ Μπάντυ), αυτό δεν είναι Αλ-τσαντίρι...

Κρίμα

5 σχόλια:

Thermoplan Art είπε...

Συμφωνώ απόλυτα, πλέον είναι Αλ ...σιχτίρι!!!

Είναι δύσκολο να είσαι εθνικός σάτυρος, ο Λαζόπουλος μπαίνει επάξια πλέον στο πάνθεον των εθνικών καλλιτεχνών μαζί με τον εθνικό συνθέτη (Μύκη), των εθνικό σκηνοθέτη (Τεό) κτλ ο δρόμος τις μαλακίας είναι πλεον σίγουρος.

Αυτά παθαίνει όποιος αποφασίζει να δρα για το "εθνικό" (και όχι το ταξικό) επίπεδο. Περαστικά του και την άλλη φορά και με άλλον καπιταλιστή αγκαλία.

konte είπε...

Θα προσέθετα και τον Εθνικό Δημοσιογράφο Μάκη...

George Priftis είπε...

Giannis, πολύ σωστή η ανάλυση.
Μη ξεχνάτε τον εθνικό σταρ, Ευαγγελόπουλο.

Dreaming_World είπε...

Βρε παιδιά,την σατίρισε όμως!! Αν ήθελε να πάει η Αγγελοπούλου, τι θα της έλεγε;; Μην έρθεις;;; Της τα "είπε" έμμεσα , έως άμεσα θα έλεγα!!

Thermoplan Art είπε...

Ωχ πως ξέχασα τον εθνικό δημοσιογράφο!!!

Αγαπητή Τζο, το πρόβλημα είναι ότι για να "ανέβει" άντλησε την θεματόλογία του από τις πλάτες ενός κινήματος, και όλοι θυμόνται ότι περιμέναμε να πάει κάποιος "του άλλου στρατόπεδου" για να τον κράξει. Και του τα έψελνε (η αλήθεια να λέγεται). Και όλοι λέγαμε μπράβο που δεν μάσισε κτλ.

Τώρα από ότ φαίνεται όμως πέρασε από την σκληρή σάτυρα στην "σκληρή" πλακίτσα.

Επίσης θα είμασταν αφελής να πιστέψουμε ότι μια από τους αρχι-καπιταλιστές τις χώρας πήγε στον Λαζόπουλο για να απολάυσει την εκπομπή και να διασκεδάσει. Κάτι άλλο παίχτηκε που ποτέ δεν θα μάθουμε, αλλά και ούτε χρειάζεται διότι το αποτέλεσμα είναι εμφανές.