Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2008

Στον Ηλεκτρικό

Πραγματικό περιστατικό σήμερα στον Ηλεκτρικό κοντά στο σταθμό Αττική:

Η ώρα είναι περίπου 8.30 και στο βαγόνι επικρατούν ασφυκτικές συνθήκες.
Μέσα σ' όλο τον πανικό υπάρχει και μια (1) μάυρη (μελαμψή καλύτερα) κοπελιά η οποία έιχε το θράσος να κάτσει ε κάθισμα κιόλας.
Απέναντι της ακριβώς κάθεται ένα παλικάρι και δίπλα του μια ¨Κυρία" (Λευκή στο χρώμα και γύρω στα 50) η οποία μόλις κάθεται η κοπέλα πετάει τη φοβερή ατάκα στο παλικάρι:
"Άνοιξε το παράθυρο παιδί μου γιατί γεμίσαμε μαύρους έδω μέσα.
Και το παλικάρι με φοβερό ύφος:
"Άσε μας ρε κυρία μου πρωί πρωί και κοίτα μη χάσεις τον σταθμό σου..."
Και δεν άνοιξε το παράθυρο (Η κυρία δεν άντεξε και μετά από 2 στάσεις κατέβηκε, αφού έσπρωξε όλους όσους την εμπόδιζαν (Κι ας ήταν Λευκοί....)

Στο τρένο κάθε πρωί υπάρχει ο εφιάλτης του κάθε πορτιέρη και ιδοκτήτη κυριλέ κλαμπ:
Ο κουστουμάτος με το λάπτοπ δίπλα στον παππού που πάει στο ΙΚΑ
Η κοπελίτσα η βαμμένη δίπλα στη φοιτήτρια της γυμναστικής ακαδημίας με τη φορμα (την άσχημη φοιτήτρια δηλαδή γιατί αν είναι όμορφη no problem).

Και φυσικά κάπου σε όλο αυτόν τον χαμό υπάρχει και ο τύπος που πρέπει να διαβάσει οπωσδήποτε την City Press, ανοίγοντας την ολόκληρη (ευτυχώς που δεν μοιράζουν τσάμπα την Καθημερινή...)
Ας προσθέσουμε και τη βαριά μυρωδιά που αναπτύσσεται με όλη αυτήν την πολυκοσμία + την κακομουτσουνιά των περισσότερων επειδή πηγαίνουν στη δουλειά (και εμού συμπεριλαμβανομένου) έχουμε μπροστά τον πιο γελαστό, ανοιχτόκαρδο και φιλόξενο λαό του κόσμου... (Είναι και αυτή η μάυρη που κάθεται κιόλας...)

Πάντως είναι το μόνο μέσο που κάνει τη διαδρομή Τέρμα Πατησίων - Λιμάνι Πειραιά σε 35 λεπτά καθημερινή πρωί 8.30 με 9.00 (Α να λέμε και του στραβού το δίκιο).

Άσχετο, αλλά ο Δημοσιογράφος είπε κι άλλο ανέκδοτο:
"Το χειρότερο με τις φωτογραφίες που δημοσιεύθηκαν την Κυριακή (στο Πρωτο Θέμα, την εφημερίδα του) ήταν οτι δεν ήξερα τι να πω στη γυναίκα μου και το παιδί μου που συγκλονίστηκαν".
1. Ο καημένος ο Μάκης δεν ήξερε τι φωτογραφίες θα δημοσίευε ο Θέμος γιατί ταξίδευε (χμμμμμμμμμμμμ, αλήθεια πρέπει να λέει)
2. Συμπαραστέκομαι ηθικώς και ολόψυχα στη γυναίκα και το παιδί του Μάκη που αντίκρισαν αυτές τις σοκαριστικές φωτογραφίες (Ελπίζω ο Μάκης να μην τηρεί αρχείο με τις εκπομπές της Ζούγκλας σπίτι του...). Σε τι κόσμο θα φέρει το παιδί ο δύστυχος..

Και αύριο επιτέλους Παρασκευή...
Κι αυτή η μαύρη, μέχρι τον Πειραιά καθιστή πήγε (η ανάγωγη τσ τσ τσ )

3 σχόλια:

Thermoplan Art είπε...

Σε λίγο καιρό έρχεται στη δημοσιότητα μια μοναδική απόκαλυψη του δημοσιογιάννη!!!!!

Το νέο dvd με τον kontechristo!!!

(το παλιό έχει ήδη κάνει μεγάλη επιτυχία)

George Priftis είπε...

Εγώ δεν είδα το DVD!

konte είπε...

Όποιος έχει στοιχεία να τα πάει στον εισαγγελέα...