Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2008

Δευτέρα Βράδυ

Δευτέρα βράδυ, απαλή μουσική στον υπολογιστή, κουρασμένα μάτια, δύσκολη βδομάδα μπροστά...

Η τηλεόραση ανοιχτή, αλλά όσο σιγά και να την βάλεις τα ουρλιαχτά του Αγίου Δημοσιογράφου (Ένας είναι μεγάλη η χάρη Του) σε επαναφέρουν στην τάξη...Πολεμάει το κατεστημένο και την προδοσία του "φίλου" του. (Πρώτη φορά που γράφω και αν έγραφα σε χαρτί θα είχε τελειώσει το blanco από το γράψε - σβήσε)...

Σκέφτεσαι το άτυχο χτεσινοβραδινό φλερτ (Έτσι για να πούμε οτι κάτι κάναμε) και ξεχνιέσαι. (ή τσαντίζεσαι, ή πεισμώνεις, ή αδιαφορείς).

Και απο την άλλη η καζούρα για την τεσσάρα δεν τελειώνει..

(Εκείνοι οι 22.000 άνθρωποι που κατέθεσαν τα χαρτιά τους για το Υπουργείο Πολιτισμού άραγε πως να νιώθουν? Απογοήτευση για την κατάντια ή για το κακό βύσμα που τους πούλησε). Ψυχραιμία θα έρθουν και άλλοι διαγωνισμοί (Βύσματα υπάρχουν πολλά, αλλά σαν εκείνα που είχαν εκείνοι οι 149 που πέρασαν στο Υπουργείο Πολιτισμού ε?Respect...)

A, και ποιος είναι αυτός ο Λιάπης που ακυρώνει τον διαγωνισμό? Σε ποιο DVD παίζει?

Η πρώτη ανάρτηση στο blog...Η πρώτη κρυάδα...Αγχος (όπως πάντα την πρώτη φορά)

Γιώργο εκεί στην Αρκαδία....

3 σχόλια:

George Priftis είπε...

Καλή αρχή φίλε. Καλοτάξιδο το blog σου (από κάπου την δανείστηκα την ευχή αυτή). Θα απαντήσω εντός των ημερών με κάτι δικό μου. Με Πρι-ζωσες βλέπεις..

nysta είπε...

Μη μασάς Χρήστο μου..Μια χαρά το πήγες το γράμμα.Αν έκανες και καμιά προβολή,κανένα DVD βρε παιδί μου..να θρέψεις λίγο το μάτι μας!!

Thermoplan Art είπε...

Φίλε κόντε,

έχω αποκλειστηκές πληροφορίες οτι παίζει σε dvd με μια λογίστρια!!!!

Σε αντάλαγμα θα γίνεις ορκοτός μια ώρα αρχιτερα!!!

Αυτή την στάση 54 που κάνεις στο dvd από τον Ζαχόπουλο την πήρες?