Πέμπτη 23 Οκτωβρίου 2008

Ο γιος του Τορναδόρου

Γυρίζοντας σπίτι, έμαθα οτι ο παραιτήθηκε ο Ρουσόπουλος. Βάζω ΣΚΑΪ να μάθω τι έγινε.

Ο ΣΚΑΪ καταγγέλω ότι δεν έιχε τον Θοδωρή πρώτο θέμα.



Αλλά είχε το "ασήμαντο" θέμα της οικονομικής στήριξης των Τραπεζών εν μέσω οικονομικής κρίσης. Και το νούμερο αυτής: 28.000.000.000€ (δις)

Την ίδια ώρα που καμία Τράπεζα δεν έχει ανακοινώσει ζημιές. Μάλιστα η Τράπεζα Πειραιώς ανακοίνωσε προχτές κέρδη 441εκ.€ αυξημένα κατά 82εκ€ σε σχέση με πέρυσι.

Συν τοις άλλοις, οι ίδιες οι Τράπεζες είναι που σέρνουν τους εργαζόμενους στα Δικαστήρια κρίνοντας παράλογη την αύξηση που ζητάνε (8%).

Και δεν έχουν ανακοινώσει ούτε ζημιές αλλά και το μέγεθος της έκθεσης τους στα "τοξικά" προϊόντα.



Ο αντίλογος στα 28 δις είναι εδώ:

Αγρότης του Νομού Ηλείας, του οποίου κάηκαν 20-30-40 (όπως ο ίδιος δηλώνει) ελιές πήρε αποζημίωση 1 (χωρίς μηδενικά) ευρώ.
1 ευρώ
1€
...

Και επειδή ο Θοδωρής στην επίθεση που έκανε στον Γιώργο Παπανδρέου κατηγορώντας για συκοφαντίες, δήλωσε ότι είναι "υιος ενός ταχυδρόμου" και όχι από κάποιο πολιτικό τζάκι (όπως ο γιος του Αντρέα).
Την λαϊκή του καταγωγή χρησιμοποιεί ο Θοδωρής. Για να μας πείσει? Γιατί? Γιατί τόσο καιρό οτιδήποτε λαϊκό δεν το πολυσυμπαθούσε...
Μάλλον θεωρεί τον εαυτό του επιτυχημένο και έτσι ενισχύει το "αυτοδημιούργητο" προφίλ του. Ας μας δώσει λοιπόν τον ορισμό της επιτυχίας για να μην λέμε κι εμείς οτι είναι "κολλητός του Καραμανλή".

Α και για να ξέρετε, επειδή κι εγώ πολύ επιτυχημένος γενικά, είμαι ο γιος του τορναδόρου.

1 σχόλιο:

ioannis_the_great είπε...

Eμείς αγαπητέ που παλεύουμε να ξεπληρώσουμε αυτά που έκαναν οι φτωχοί γονείς για εμάς οφείλουμε να απντήσουμε με τον τρόπο που πρέπει στην Αλαζονεία του μεσίε Ρουσόπουλου.
Είμαι Γιος εργάτη.
Αλήθεια μήπως ήταν και ο παππούς του ρουσόπουλου ταχυδρόμος και πήγε το γράμμα με τα χρυσόβουλα στο Βατοπαίδι? Για αυτό τόσο κάψα το παιδι