Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου 2008

Πετούμενα

Τόσα και τόσα αντάλλαξαν με τη Μονή Βατοπεδίου η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ.
Δεν μπορούσαν να ανταλλάξουν και την Ολυμπιακή?
Αλλά ούτε και οι παπα-businessmen δεν είναι τόσο χαζοί για να κάνουν μια τέτοια επένδυση...

Επειδή πλέον τελειώνει η Ολυμπιακή και αρχίζει η Πάνθεον, υπάρχει ξεκρέμαστο και το εξής:
Καλείται η Ολυμπιακή να επιστρέψει στο κράτος κάμποσα εκατομμύρια ευρώ που παράνομα έλαβε ως κρατική ενίσχυση. Α ναι ε?
Τι διαφορά υπάρχει δηλαδή από αυτό που κάνουν τώρα οι Τράπεζες (FED, ΕΚΤ κλπ) που σπεύδουν και ενισχύουν ή και κρατικοποιούν τους κολοσσούς (AIG, FANNIE MAE...)?

Και γιατί να επιστρέψει ξαναρωτάω? Σε ποιον? Στον Αλογοσκούφη?

Είδα στον ΣΚΑΙ ότι εργαζόμενοι της Ολυμπιακής απέκλεισαν έναν διάδρομο του Ελ. Βενιζέλος για να εκφράσουν την αντίθεση τους και από τις φωτοβολίδες που άναψαν, έβαλαν φωτια σε κάτι ξερόχορτα..Πολύ αλληγορικό μου φάνηκε το γεγονός..

Ξέροντας οτι πάντα την ευθύνη την έχει ο προπονητής (Κυβέρνηση) για τα χάλια της ομάδας (Ολυμπιακή), δεν πρέπει να παραβλέψουμε και το παραγωγικό και δίκαιο σκεπτικό των χιλιάδων τακτικών και έκτακτων (κυρίως) παικτών της (εργαζόμενοι). "Να μπούμε στην Ολυμπιακή και να καούν όλα"
Μα ρε φιλαράκι, είσαι 10 χρόνια έκτακτος, (δουλεύεις 6 μήνες και κάθεσαι άλλους 6), δεν προσφέρεις τίποτα και γίνεσαι και θύμα των πολιτικάντηδων που σου τάζουν μονιμοποίηση..
Λίγο αυτοσεβασμό ρε γαμώτο...

Συμπερασματικά λοιπόν, οι προπονητές (ΠΑΣΟΚ - ΝΔ) έφερναν τους δικούς του παίκτες (Πασόκοι και ΝΔ εργαζόμενοι) και ο Πρόεδρος (εμείς) πληρώναμε...Και τα αποτελέσματα δεν ήταν και τα καλύτερα...Οπότε πλέον αναγκαζόμαστε να παραιτηθούμε εμείς (Πρόεδρος) γιατί δεν έχουμε άλλα λεφτά να πληρώνουμε, παραιτήθηκε ο τελευταίος προπονητής (ΝΔ) γιατί ο Πρόεδρος δεν έχει να πληρώσει και οι παίκτες μένουν "ελεύθεροι" με δεμένα χέρια.

Κι αυτοί ρε γαμώτο δεν έκαναν τίποτα για να προστατευτούν..
"Σταμάτα να παίρνεις άλλους παίκτες κόουτς, δεν χωράμε όλοι..."

Και στην Πάνθεον, ευτυχώς, δεν χωράνε όλοι οι παίκτες οι παλιοί...

Για να δούμε

Δεν υπάρχουν σχόλια: