Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου 2008

Άντε Γεια

Παραιτήθηκε ο Βουλγαράκης... (Αφού του το είπε με τρόπο ο Σουφλιάς, ότι "άντε αγοράκι μου στο σκάφος σου")

Άφησε και αιχμές εναντίον ΠΑΣΟΚ και διάφορων άλλων για τον πόλεμο που του κάνουν..



Τι είναι αυτά που λες ρε αγόρι μου?
Έχεις το θράσος και αφήνεις και αιχμές?

Ο άνθρωπος που:


  1. Ως υπουργός Δημόσιας Τάξης, παρακολουθούταν μέχρι και το κινητό του Καραμανλή και η CIA απήγαγε Πακιστανούς


  2. Ως υπουργός Πολιτισμού, παρά λίγο να καιγόταν η Ολυμπία


  3. Ως υπουργός Ναυτιλίας πούλησε τα λιμάνια του Πειραιά και της Θεσσαλονίκης

αφήνει και αιχμές για πόλεμο εναντίον του..

Κάνε μια απλή κίνηση Βουλγαράκη και ψάξε για δουλειά χωρίς να βάλεις "βύσμα"..Να δούμε πόσες από τις "υπουργικές επιτυχίες" θα βάλεις στο βιογραφικό σου?

Και επειδή δεν έχει και μεγάλη αξία να επιτεθείς πολιτικά σε κάποιον με τις παραπάνω επιτυχίες αλλά και με δηλώσεις του τύπου: "Με κατηγορούν ότι έχω σκάφος. Μα έχω σκάφος εδώ και 18 χρόνια...", αξίζει να σημειώσουμε ότι δεν έχει εργαστεί σε ιδιωτικό ή δημόσιο τομέα. Υπήρξε μεγαλοστέλεχος της ΔΑΠ και της ΟΝΝΕΔ, όπου πρέπει να του αναγνωρίσουμε ότι οργάνωνε γαμάτα πάρτι σε εποχές που η νεολαία ήταν πιο σφιγμένη και ντροπαλή..Από στέλεχος της ΔΑΠ - ΟΝΝΕΔ, υφυπουργός και υπουργός από το 1989 (οπότε και πρωτοεκλέχθηκε)...

Άβυσσος η ψυχή του Νεοδημοκράτη (σιγά το νέο θα μου πεις)? Θα ήθελα πολύ να μάθω για ποιο λόγο ψηφίζεται αυτός ο τύπος?

Να καταλάβω ότι τον Κωστάκη τον ψήφιζε ο Σύλλογος Καλοφαγάδων, τον Γιωργάκη οι "Φίλοι του Ποδηλάτου", τον Σουφλιά οι Καρδιτσιώτες..Τον Βουλγαράκη ποιος? (Πάντως όχι οι σκαφάτοι, γιατί ακόμα κι αυτοί ξέρουν ότι για να πάρεις ένα σκάφος πρέπει να κάνεις έστω μια κομπίνα, μια δουλειά, κάτι τελοσπάντων)

Το τραγικό λοιπόν είναι, οτι ο τύπος αυτός ψηφίζεται γιατί αυτό που αντιπροσωπεύει έιναι άξιο για κάποιους. Η ίδια νεολαία και όχι μόνο που κράζει τον Τσίπρα επειδή είναι "νέος και τι θέλει και κουνιέται τώρα", ψηφίζει τον Βουλγαράκη "τον μουράτο, τον σκαφάτο, που έχει κάνει και 5 υποργεία, που έχει φράγκα"...Ο τύπος που στηρίχτηκε σε πλάτες άλλων, έκανε λεφτά χωρίς να προσπαθήσει πολύ, έχει την οικογένεια του κλπ..Πολύ θα ήθελα να συζητήσω με κάποιον ψηφοφόρο του, να δω πως σκέφτεται, τι σκοπούς έχει...

Τελοσπάντων, και επειδή ο ίδιος δεν ήθελε να παριατηθεί στην παρούσα συγκυρία για να μην χαρακτηριστεί λαμόγιο, ας θυμηθούμε το παλιό επεισόδιο με τους βλάκες Δαπίτες, τον Βουλγαράκη και τον Γιωργάκη:





Για όποιον δεν μπορεί να δει το βίντεο, ας πατήσει εδώ


Άντε γεια Βουλγαράκη

1 σχόλιο:

George Priftis είπε...

Αυτό με το βιογραφικό, όλα τα λεφτά! Καλημέρα konte..