Σάββατο 15 Μαρτίου 2008

Εδω ο κόσμος χάνεται

Για όσους δεν το κατάλαβαν, αυτές τις μέρες γίνεται το συνέδριο του ΠΑΣΟΚ. Τελικά, ο κόουτς Γιωργάκης μπορεί πλέον να σταθεί στο ίδιο ύψος με τον κόουτς (Μουρίνιο του είδους) Καραμανλή, σε ότι αφορά τις επιλογές των πρωτοκλασάτων στελεχών. Ο Καραμανλής λοιπόν έδωσε φανέλα βασικού σε στελέχη όπως ο Τσιτουρίδης, ο Γιακουμάτος (αυτόν τον βγάζει πρώτο και ο λαός, όπως κάποτε οι γάβροι με τον Ζιοβάνι), ο Ζαχόπουλος κα...

Ιδού λοιπόν τι ειπώθηκε από 2 πρωτοκλασάτα στελέχη του (Παπανδρεϊκού) ΠΑΣΟΚ, όπως τα έγραψε η Ελευθεροτυπία:



Νίκος Αθανασάκης (κοινώς Αρκούδος): Ακούστε σύντροφοι: Δωρητές οργάνων θέλουμε να είμαστε, δωρητές σώματος θέλουμε να είμαστε, είναι μια πράξη αλληλεγγύης και ανθρωπιάς. Δωρητές ψηφοφόρων δεν θα γίνουμε.



Ο αλήτης της παρέας που βροντοφώναξε στο άκουσμα της φράσης περί δωρεάς οργάνων "πάρτε τ' αρχ... μας", να συλληφθεί και να εγκλειστεί στο ίδρυμα "Βενιζέλειος Όμιλος Προβληματισμού", προκειμένου να αναλογιστεί τη βαρύτητα της φράσης του...

Όσο για το "δωρητές ψηφοφόρων", τι να πει κανείς. Φεύγουν εδώ και καιρό Νίκο. Το γράφει και το ΒΗΜΑ κιόλας...



Ακολουθούν όμως τα χειρότερα:

Μίμης Ανδρουλάκης: Είμαστε ένα κόμμα που κυβέρνησε και θέλει να κυβερνήσει με νέο τρόπο και η χαζοχαρούμενη αριστεροσύνη των βολεμένων δεν του ταιριάζει και βέβαια η ανανέωσή του δεν μπορεί να είναι τύπου «Καλομοίρας». Απαιτεί μεγάλη προγραμματική και γνωστική πυκνότητα...

Αναζητείται το "secret combination" για την αποκρυπτογράφηση του παραπάνω μηνύματος..(Κοίτα, ποιος μιλάει για "χαζοχαρούμενη αριστεροσύνη βολεμένων"...?)



Και συνεχίζει ο Μίμης λέγοντας:

"Καλωσορίζουμε τον μήνα του μέλιτος στον Συνασπισμό. Μακάρι να μην είναι μια μικρή, πρόωρη άνοιξη. Δεν θέλουμε να είναι ανεμογκάστρι. Χρειαζόμαστε ανταγωνιστές, συμπαίκτες, για να συνδημιουργήσουμε τον «πράσινο-κόκκινο» (επίθεση με Ντάρκο και Σαλπιγγίδη εννοεί?) νέο πολιτικό αστερισμό (yes, you can be a star) της πολυφωνικής (stereo), πλειοψηφικής (τουρλού τουρλού), προοδευτικής (progressive & stereo, το +soda εννοεί) Αριστεράς. Ποθούμε να μοιραστούμε τις ευθύνες μιας νέας προοδευτικής εναλλακτικής λύσης, ακόμα κι αν έχουμε την αυτοδύναμη πλειοψηφία."

Ο άνθρωπος που θα δώσει λύση, στον παραπάνω λόγο-γρίφο εκτός φυσικά από μια περίοπτη θέση στο Πάνθεον των κλασσικών Φιλοσόφων, κερδίζει και δωρεάν συμμετοχή στον Ομιλο Προβληματισμού, όπου και ήδη έχει ανάψει η συζήτηση περι "Θεωρία του Χάους στην πράξη, Μίμης Ανδρουλάκης"..



Μετά από αυτές τις δηλώσεις, ακολούθησε μπουφέ, υπό το άκουσμα "Πάμε Χαβάη", σε ελαφρώς διασκευασμένο στίχο "...θέλω να τους μαυρίσω και να φύγουν για πάντα, με τον Ανδρουλάκη να χορέψω λαμπάντα...", καθώς και παρασχέθηκε free internet access & δωρεάν προφίλ στο facebook στα μέλη του συνεδρίου, με σκοπό την αποστολή ερωτικοπολιτικών mails στους φίλους του ΣΥΡΙΖA.

3 σχόλια:

George Priftis είπε...

Η MEGA-λη Δημοκρατική Παράταξη παίρνει για ακόμα μια φορά, φόρα. Ωραίος konte, βαθιά επηρεασμένος από τον αθλητικό τύπο παρατηρώ..

nysta είπε...

Πολύ καλά τα λες!!!Καταιγίδα είσαι βρε παιδί..

Thermoplan Art είπε...

Ωραίος ο Konteeee!!!
Ξέχασες όμως να πεις οτι για πρώτη φορά στην ιστορία του ο Γιωργάκης θα κάνει "νέα αρχή"!! (Πόσες φορές θα αρχίζει ο τύπος, μπας και δεν παίρνει μπρος από τη μίζα?)