Δευτέρα 4 Μαΐου 2009

Σίλβιο Μπερλουσκόνι

Την ώρα που εδώ ασχολούμαστε με Παυλίδη, Εφραίμ και Ευρωεκλογές (καλά μια πλάκα κάναμε), στην Ιταλία έχουν σοβαρότερα προβλήματα.

Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι αναλογιζόμενος την τεράστια σημασία των Ευρωεκλογών, κατέβασε σε εκλόγιμες θέσεις του ψηφοδέλτιου του κόμματος του, μοντέλα και γενικά γυναίκες που ουδεμία σχέση έχουν με Κατερίνα Παπακώστα και Παρθένα Φουντουκίδου.
Και σαν μην έφτανε αυτό, τον απείλησε η γυναίκα του με διαζύγιο και τον κατηγόρησε οτι έχει σχέση με ανήλικες.

Για να κάνουμε λοιπόν τις απαραίτητες συγκρίσεις, φαντααστείτε τον Λαμπράκη Πρωθυπουργό, να κατεβάζει ψηφοδέλτιο με Τζούλια Αλεξανδράτου, Πετρούλα και Βάνα Μπάρμπα (γιατί είμαστε παραδοσιακοί). Και να τον λέει και παιδεραστή η γυναίκα του...

Και είναι να απορεί κανείς πως μια χώρα όπως η Ιταλία, ανέχεται Πρωθυπουργό που εδώ και χρόνια περνάει φωτογραφικά νομοσχέδια με τα οποία ο ίδιος γλιτώνει τα Δικαστήρια, είναι μεγαλομέτοχος στα μεγαλύτερα ΜΜΕ της χώρας και έχει πει κάποιες από τις μεγαλύτερες μπαρούφες τις Ιστορίας (όπως εκείνη με τους κατοίκους της Λ' Ακουιλα οτι αισθάνονται σε κατασκήνωση μετά τους σεισμούς πριν από κανένα μήνα και άλλες βέβαια).


Κι εμείς εδώ βέβαια έχουμε τους νόμους περί ασυλίας υπουργών, αλλά τουλάχιστον οι νταβατζήδες των ΜΜΕ έχουν κλάσει μέντες με τον Καραμανλή (νόστιμο έ;).


Και κλείνοντας φυσικά, αξίζει να μνημονεύσουμε τον George, ο οποίος πρώτος είχε κάνει το μπαμ με την Εύα Καϊλή ανοίγοντας τα μάτια του Σίλβιο...


Γιώργο εδώ και τώρα Αλλαγή,
Έλενα Παπαρίζου στην Ευρωβουλή...

1 σχόλιο:

Thermoplan Art είπε...

Και σαν να μην φτάνουν αυτά.
Εχτές στο "ΟΛΑ" (του γνωστού πάρτα όλα), ο Άδωνις δήλωσε παραδοσιακός, συντηρητικός και βαθιά ...μπερλουσκονικός.

Είπατε τίποτα?
(Μήπως να περάσει και αυτός λίγο από την στιγμή της αλήθειας, να πας πει βρε αδερφέ τι είχε μέσα το σφραγισμένο ψηφοδέλτιο της Δευτέρας...)