Πέμπτη 5 Μαρτίου 2009

Σύγκρουση Τιτάνων

Για όσους δεν το πήραν χαμπάρι, ο πλανήτης σήμερα κράταγε την αναπνοή του...
1 Πρωθυπουργός και 4 πολιτικοί αρχηγοί συναντήθηκαν για να δώσουν λύση στην παγκόσμια οικονομική κρίση...

Οι ριζοσπαστικές προτάσεις έπεφταν βροχή.
Οι αντιμαχόμενες πλευρές παρουσιάζοντας μεσο-μακροπρόθεσμα business plans με καινοτόμες επιχειρηματικές και φιλολαϊκές προτάσεις κάνουν τον Ομπάμα και τον Σαρκοζί να στήνονται στις οθόνες για τις ανταποκρίσεις του Γιώργου Βλάχου και του Γιάννη Πρετεντέρη...
Η Μέρκελ προσπαθεί απεγνωσμένα να επικοινωνήσει με τη Χίλαρι Κλίντον, η οποία λόγω της μακράς πολιτικής και φιλικής σχέσης με τη Ντόρα Μπακογίαννη, προσπαθεί να εκμαιεύσει απόρρητα σχέδια με αντάλλαγμα επιστροφή των Μαρμάρων του Παρθενώνα, της Βόρειας Κύπρου και φυσικά της Αγιάς Σοφιάς (ο τόνος στο α)..

Όμως, οι τόνοι ανεβαίνουν.
Η Αλέκα Παπαρήγα διαφωνεί.
Ο Γιώργος Καρατζαφέρης συνιστά η τύχη του κόσμου να περάσει στα χέρια των 300 εκατομμυρίων Ορθόδοξων του πλανήτη.
Ο Αλέκος Αλαβάνος καταδικάζει (επιτέλους) τα επεισόδια του Δεκέμβρη και κατηγορεί τον Τσάβες για επικίνδυνα φιλολαϊκή πολιτική.
Ο George Papandreou εισηγείται τη δημιουργία της πρώτης εν Ελλάδι, γκατζετοβιομηχανίας με ανακυκλώσιμα υλικά καθώς παρουσιάζει το πρώτο MLS Destinator για ποδήλατα.
Ο Κώστας ο Καραμανλής όμως (αφού σ' ένα από τα ολιγόλεπτα διαλείμματα έσκισε στο Pro τον καφετζή του Μεγάρου Μαξίμου) παραθέτει τις προτάσεις του:
(Την ίδια ώρα Κινέζοι αξιωματούχοι μεταμφιεσμένοι σε τουρίστες προσπαθούν να υποκλέψουν τα σχέδια των πολιτικών αρχηγών και ο Πούτιν στρέφει τους δορυφόρους της Ρωσίας προς Αθήνα μεριά)
1) Πρέπει να καταπολεμηθεί το Δημόσιο Χρέος ( Ο Ομπάμα συγκρατείται από συνεργάτες του να μην παραιτηθεί)
2) Να μειωθούν τα ελλείμματα (Ο Σαρκοζί πλακώνει στα χαστούκια την Κάρλα γιατί δεν φέρεται όπως η Νατάσα που αφήνει τον Κώστα να δουλέψει και να καινοτομεί)
3) Εισηγείται ειδικές αναπτυξιακές δράσεις (Ο Γκόρντον Μπράουν φόρτωσε στην πλάτη του ένα μάρμαρο και το φέρνει ως δώρο μπας και του πουν καμιά γνώμη οι σύμβουλοι του Πρωθυπουργού.
4) Προτείνει τη μη διατύπωση υπερβολικών διεκδικήσεων από τις κοινωνικές ομάδες (Ο Τσάβες παραιτήθηκε ήδη και παρέδωσε την προεδρία της Βενεζουέλας στον George Bush Jr)

Ο Πρετεντέρης έχοντας έτοιμη την 324η δημοσκόπηση τον τελευταίο μήνα, δίνει συμβουλές στον Λάρυ Κινγκ και δέχεται προτάσεις από το BBC και το CNN.
Ο Αυτιάς διορίζεται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή ως Παγκόσμιος Επίτροπος Ταμείων, Μετρητών, Ταπεινών και Καταφρονεμένων.

Ο Κώστας πάει να παίξει ξάνα ένα ματσάκι PRO με τον θυρωρό του Μαξίμου, σίγουρος για τον εαυτό του αφού καθάρισε με την οικονομική Κρίση, σιγά μην του γλιτώσει ο γαύρος θυρωρός.
Ο George έφυγε με το ποδήλατο στέλνοντας mail από το ενσωματωμένο blackberry στο τιμόνι του ποδηλάτου στον Μπαράκ, προτείνοντας του να παίξουν κανένα μπασκετάκι.
Ο Αλέκος πάει να ταίσει τους κορμοράνους του Βοτανικού.
Ο Καρατζαφέρης παέι να πάρει την Πόλη.
Η Αλέκα ακόμα διαφωνεί.

Εκατομμύρια άνθρωποι από όλες τις γωνιές της γης αναζητούν τρόπο να μεταναστεύσουν στην Ελλάδα. (Ο Πούτιν μπήκε ήδη φαντάρος και κάνει 3μηνη θητεία ως Ρωσοπόντιος).

Και ζήσανε αυτοί καλά κι εμείς...

1 σχόλιο:

Thermoplan Art είπε...

Απλά καταπληκτικός...